e-Synergy, integreer klanten, gebruikers, werkstromen, projecten en documenten.

Branche onafhankelijk en veilig
Exact Synergy is een branche onafhankelijke webapplicatie, die in te zetten is om de bedrijfsvoering vast te leggen in de vorm van werkstromen gekoppeld aan je relaties, medewerkers, resources, documenten, projecten of waar nodig zelf gedefinieerde objecten. Met behulp van Exact Synergy wordt informatie op een eenduidige, uniforme, juiste en tijdige manier vastgelegd. Doordat het systeem via een beveiligde SSL verbinding connectie maakt, wordt uw bedrijfsgevoelige data versleuteld verstuurd, waardoor de gegevens voor kwaadwillenden onleesbaar zijn. Alleen geautoriseerde gebruikers(groepen) kunnen informatie delen en raadplegen.

In de cloud of op eigen server omgeving
Exact Synergy is beschikbaar als cloud en on-premise oplossing. Afhankelijk van de wensen van de klant en de omgeving kan gekozen worden voor de voordelen van de cloud, zoals automatische software updates en back-up voor een vaste prijs per gebruiker per maand, ofwel voor een installatie op eigen serveromgeving, die door de IT specialist zelf beheerd kan worden. Exact is gebaseerd op het Microsoft SQL server platform en is volledig te integreren met de backoffice (Exact Globe) en of 3th party software op basis van webservices en XML. Dit biedt de mogelijkheid om krachtige oplossingen te bouwen, die de efficiency binnen de organisatie aanzienlijk kunnen vergroten.

Toepassingen
Exact Synergy is een krachtige tool voor oplossingsgebieden zoals CRM, HRM, ERP en de daaraan gekoppelde document- en werkstromen. Met voor gedefinieerde bouwstenen worden de processen van de organisatie eenvoudig geïmplementeerd. Medewerkers hebben beschikking over een startpagina met links naar veel gebruikte functies, direct inzicht in eigen openstaande acties en real time rapportages zodat het totaalbeeld nooit uit het oog verloren gaat. Tevens kunnen medewerkers eenvoudig informatie met elkaar delen.

 

Bekijk de korte video om indruk te krijgen van de mogelijkheden

Exact partner en gedegen aanpak
Prosoft is partner van Exact Software met als specialisme Exact Synergy. Onze gecertificeerde medewerkers adviseren de klant bij de keuze voor de juiste oplossing en verzorgen het implementatietraject. Een gedegen analyse van de huidige situatie en een goed ontwerp en veranderingsstrategie zijn van cruciaal belang. Op basis van een compleet en juist beeld van de huidige werkwijze en de daaruit voortkomende verbeter-eisen en -wensen wordt een functioneel en technisch plan van aanpak opgesteld. Zowel de klant als Prosoft ICT hebben dan een helder beeld van wat men van de oplossing kan verwachten. Met de invulling van de ‘STOEPJE’ factoren worden de gevolgen in kaart gebracht op Sociaal, Technisch, Organisatorisch, Economisch, Politiek, Juridisch en Ecologisch gebied. Er wordt bepaald wat de investering de organisatie kost: financieel en qua inspanning van betrokken, maar vooral ook wat het kan opleveren: financieel, efficiency, gebruiksgemak, enz. Kortom wat is de Return On Investment?

Klantcases
MSP Dak en Wand gebruikt de Synergy oplossing voor alle stadia binnen het projectproces van inschrijving naar offerte, tot opdracht, naar project. Elk stadium heeft een werkstroom met gegevens van de gerelateerde klant, betrokken medewerkers en gerelateerde documenten. Bekijk hier de klantcase.