Met de huidige wildgroei aan leveranciers is het niet vanzelfsprekend dat uw internetverbinding ook aan al die voorwaarden voldoet.

Daarnaast blijkt in de praktijk dat juist op de industrieterreinen een snelle internetverbinding vaak niet voorhanden is.

bekijk ook het artikel over onze Airfiber oplossing

Prosoft kan de ondernemer hierin bij staan, wij leveren alle soorten (internet) verbindingen, of het nu gaat om een xDSL verbinding, glasvezelverbinding (of daarmee vergelijkbare technieken) of, als er geen snelle en stabiele verbinding voorhanden is een straalverbinding. Prosoft ICT levert, installeert en beheert de verbindingen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Naast de hierboven genoemde (normale) internetverbindingen levert Prosoft ICT ook gesloten netwerkverbindingen hiermee verbinden wij uw bedrijfslocatie(s) middels een Gesloten  Privé Netwerk met elkaar en met het internet. Voor u betekent dat de verbindingen met de bedrijfslocaties veilig zijn, de verbindingen zijn niet direct bereikbaar van buitenaf. De toegang tot het internet vindt plaats vanaf één centraal punt waarmee de maximale beveiliging gegarandeerd kan worden.

In het formulier kunt u vervolgens uw gegevens achterlaten. We nemen contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

  • U kunt hier aangeven in welke verbinding u interesse heeft.