Niet alleen op technisch niveau zullen organisaties actie moeten ondernemen om aan de Europese wetgeving te voldoen, ook op tactisch en organisatorisch niveau, dienen de nodige maatregelen getroffen te worden. Elk bedrijf is een “Security-bedrijf” krijgt hiermee meer impact op de gehele organisatie.

Prosoft ICT kan voor u de risico’s in kaart brengen middels de “ netwerk beveiligingsscan” en aan de hand van de uitkomsten daarvan u exact vertellen welke oplossing voor u de beste is.

Prosoft ICT en Guardian 360 hebben een tool beschikbaar waarbij je direct je website kunnen scannen op kwetsbaarheden. Wij kunnen je helpen bij het verbeteren van de beveiliging!
Analyseer je website

Een andere toepassing is het gebruik van 2 Factor Authentication (2FA). Hiermee maakt u, naast uw inlognaam en wachtwoord, gebruik van een extra eenmalig wachtwoord, waardoor het voor buitenstaanders onmogelijk wordt om uw netwerk binnen te dringen op basis van wachtwoordenlijsten of de zogenaamde social engineering. Een andere optie kan het gebruik van een Next Generation Firewall zijn. In tegenstelling tot de vorige generatie firewall’s kan de Next Generation Firewall veel meer, denk hierbij aan het analyseren van inkomend en uitgaand netwerkverkeer waarbij wordt bekeken of er schadelijk netwerkverkeer binnenkomt of naar buiten gaat, mocht dat het geval zijn dan zal dat netwerkverkeer geblokkeerd worden. Daarnaast kunnen de Next Generation Firewall’s worden voorzien van ANTI-Spam modules, ANTI-Malware modules etc. Visibility is een ander belangrijk fenomeen binnen de Next Generation Firewalls, Weten of en wanneer u bent aangevallen, en toon aan dat u er alles aan hebt gedaan om ze af te slaan.

Ja, ik ben benieuwd hoe het met de beveiliging van mijn netwerk is.

Netwerk security aanvraag

    Kosteloos een ASA550x-x op locatie 14 dagen in detection mode met na afloop een rapportage waarin de mate van security wordt beschreven met aanbevelingen hoe de security te vergroten.