Mijn naam is Ferry Oostema en ik werk bij Bakker Ulrum B.V.
Bakker Ulrum B.V. is een landbouwmechanisatie gevestigd op 3 locaties in de provincie Groningen. Naast het magazijn ben ik mede verantwoordelijk voor de automatisering van de 3 vestigingen. Wij hebben een gezamenlijke database voor onze klanten, onderdelen, werkorders etc.

Na een lange periode van eigen servers op locatie, hebben wij besloten om deze onder te brengen bij Prosoft ICT. Al onze data is nu gecentraliseerd en is 24/7 bereikbaar. En dat werkt zeer prettig, zowel op de zaak als thuis.Tevens is onze mailserver ook naar Prosoft ICT verhuisd. Daarmee is Prosoft ICT voor ons een totaaloplossing.

Computers en stabiele verbindingen worden steeds belangrijker om ons werk goed te kunnen uitvoeren en op momenten dat er onverhoopt iets aan de hand is, kunnen wij terugvallen op een sterk team dat echt verstand heeft van ICT. Voor ons is Prosoft ICT een verlengstuk van ons bedrijf geworden. Van netwerkbeheer tot printer-installatie en van back-up tot e-mail; we kunnen er voor alles terecht.