Test en beveilig je website met Prosoft ICT & Guardian360

WEBSITESCAN
Scan direct uw website met de quikscan van Prosoft ICT en Guardian360 en bekijk direct de kwetsbare onderdelen.
We kunnen u ondersteunen bij het verbeteren van de beveiliging!

ga direct naar de scan: https://quickscan.guardian360.nl/prosoft

WEBAPPLICATIE SECURITY
Uw kritische webapplicatie is bij Guardian360 optimaal beveiligd dankzij de optimaal ingerichte webapplicatie security. Doordat Guardian360 constant scant op vulnerabilities in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk.

DIRECT OP DE HOOGTE VAN INDRINGERS
Mocht er ondanks alle vormen van web application security en scanning toch een indringer of hacker uw webapplicatie binnendringen dan slaat onze ‘Hacker Alert’ een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker vervolgens direct. Wij noemen het ‘Managed Security’. U ervaart het als ‘Nachtrust’.

BEVEILIG UW WEBAPPLICATIE
De webapplicatie scanner van Guardian360 neemt de gehele webapplicatie beveiliging onder de loep. Zo wordt er o.a. gescand naar injectiemogelijkheden en kwetsbaarheden, algemene security configuratiefouten en het aanroepen van data zonder authenticatie. Elke webapplicatie is optimaal beveiligd dankzij de veelzijdigheid van de Guardian360 scanners.

WERKWIJZE
Het Guardian360 team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring binnen de informatiebeveiliging en webaplicatieontwikkeling hebben. Naast de voor de hand liggende certificeringen bezitten een aantal van onze medewerkers de gerenommeerde OSCP certificering.

Het team houdt zich primair bezig met het verder uitbreiden van het Guardian360 platform, het toevoegen van nieuwe scanners en het nog verder integreren van deze scanners. Doordat we een groot aantal webapplicaties scannen, kunnen we opgedane kennis over kwetsbaarheden in de ene webapplicatie, inzetten bij het scannen van alle andere webapplicaties. Daarnaast voert het team regelmatig ‘penetration testen’ uit, hierbij wordt nieuwe ervaring opgedaan die vertaald wordt naar onze automatische scanners. Op onze website wordt onze werkwijze nader toegelicht.

Meer weten over de mogelijkheden van Guardian360 voor uw bedrijf vul dan onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Website scan