Buwalda Multiservice ervaart gebruiksgemak van Dean hosted VoIP oplossing

Bram Visser is een allround dienstverlener bij Buwalda Multiservice, waarbij de schoonmaak voor hem centraal staat. Flexibiliteit en kwaliteit staan bij hem en Buwalda hoog in het vaandel. Achter de schermen werkt Bram aan een optimale organisatie van de bedrijfsprocessen. ICT speelt daar een belangrijke rol bij.

Sinds dit jaar maakt Buwalda gebruik van de Dean Hosted VoIP applicatie met ca. 16 toestellen. Prosoft ICT heeft in nauwe samenwerking met Buwalda deze oplossing ingericht en geoptimaliseerd. De implementatie heeft voor Buwalda Multiservice een behoorlijk stuk gemak gerealiseerd. Door een paar simpele instellingen is bijvoorbeeld het doorschakelen (tussen de kantoortijden) volledig geïntegreerd, oproepen en intern doorschakelen komen altijd op juiste plaats (ongeacht binnen of buiten de deur). De aanvulling Dean Integrator zorgt voor een stukje efficiency bij het personeel van de receptie. Heel kort samengevat : Telefonie (basis van de communicatie binnen BMS) staat als een huis, en er hoeft niet naar worden omgekeken.

de samenwerking en dienstverlening tussen Prosoft ICT en Buwalda staat voor:

  • korte lijnen
  • flexibiliteit
  • helderheid
  • kwaliteit

Buwalda Multiservice en Prosoft ICT hebben de juiste match.

Dean voip is dé zakelijke telefonieoplossing. dean voip is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn. U hoeft bij dean one niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert u alleen maar een enorme besparing op! dean one regelt verder alles, van administratie tot installatie. U bent dus werkelijk van alle zorgen af!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.